parkeerbeleid op Westkolk

Dorpsraad Spaarndam Meedoen Dorpsraad Spaarndam Werkgroep Verkeer parkeerbeleid op Westkolk

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  Rik Stapel 3 jaren geleden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
  • Auteur
    Berichten
  • #245 Reactie

Otto van Veen

Kan het onderwerp ‘Parkeren op de Kolk’ aan de orde komen ? Behalve dat het er altijd rommelig uitziet ( hoezo beschermd dorpsgezicht ?) wordt het weer drukker door parkeerders van buiten sinds restaurant de Kolk is geopend en er meer andere horeca en bezoekers ( motorclubjes) in de weekenden. Is het mogelijk om eens een bewoners onderzoek te doen naar verbetering van de situate van het oude ‘hartje’ Spaarndam ?

#309 Reactie

Rik Stapel

Beste Otto,

Ons plan is om de Kolk parkeerluw te maken. Een deel van de auto’s kan dan geparkeerd worden op een nieuw parkeerterrein bij de Kerklaan. Het idee is om dat op vrijwillige basis te doen. Mensen, die hun auto permanent willen zien (omdat ze er zo aan gehecht zijn), kunnen dan hun bezit vlak naast hun huis zetten. Anderen zetten hun auto dan op de Kerklaan, zodat het er veel minder blikkerig gaat uitzien.
    De aanleiding is de onduidelijke staat van de kademuur langs de sluis. De ankers van de kademuur zijn mogelijk niet goed meer en er zijn gaten in de damwand onder de kademuur. Hierdoor ontstaan uitspoelgaten en kan het wegdek plotseling verzakken.

Rik

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Reageer op: parkeerbeleid op Westkolk
Mijn informatie: