Vier verkiesbare kandidaten voor het bestuur van Dorpsraad Spaarndam, verkiezingen voor bestuur zijn daardoor niet nodig.

Er hebben zich vijf personen aangemeld om deel te nemen aan de geplande verkiezingen voor het bestuur van de Dorpsraad Spaarndam. Eén van hen blijkt niet binnen het verkiesbare gebied te wonen en valt daardoor helaas af als kandidaat.

De Dorpsraad is blij met de groep enthousiaste kandidaten, die bij eerstvolgende openbare vergadering bij acclamatie zullen worden verwelkomd als bestuurslid. Daar er vier vacatures zijn en vier kandidaten, zijn verkiezingen overbodig.

De volgende kandidaten zijn tot het bestuur toegetreden:

Monique van der Valk – Albrecht

Ruut van Schie

Peter Mastenbroek

Theo van Heese

We kijken uit naar een prettige samenwerking en hopelijk kunnen we spoedig ook weer bijeenkomst plannen, zodat de openbare vergadering kan plaatsvinden.

Zij stellen zich hieronder voor:

Monique van der Valk: Ik woon sinds december 2001 in Spaarndam.Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen.

Ruut van Schie: Ik ben geboren op een boerderij in de Velserbroekpolder en kom sinds mijn tienerjaren in Spaarndam. Ik woon sinds eind van de vorige eeuw met veel plezier in Spaarndam. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen.Ik ben betrokken geweest bij de oprichting van Dorpsfeest Spaarndam en heb ca. 13 jaar in het bestuur gezeten.Tevens ben ik gemeenteraadslid geweest in de gemeente Haarlemmerliede en Spaarwnoude.

Peter Mastenbroek : Ik woon sinds eind 2017 in Spaarne Buiten. Getrouwd, 3 kinderen waarvan 2 bijna klaar met studie en 1 in laatste klas St. Adalbertusschool. Actief in toerisme en financiële sector. Wil me graag inzetten voor ons dorp om leefbaarheid te verbeteren voor alle generaties. De Jeugd heeft de toekomst! Ben voostander van wat meer recreatieve en sportieve voorzieningen in en om ons dorp. Uiteraard zal ik daarbij ook oog hebben dat het past bij ons dorp en moeten we verstopping van onze beperkte infrastructuur voorkomen. 

Theo van Heese: Ik ben van het bouwjaar 1952, vanaf 1960 opgegroeid in de Houtrakpolder (die nogal wat groter was dan nu…), getrouwd met Yolanda Oostwouder. We hebben geen kinderen. Werktuigbouwkunde gestudeerd. 50 jaar gewerkt bij Hoogovens/Corus/Tata, in diverse onderhouds-technische en productietechnische functies. 7 jaar raadslid in gemeente Haarlemmerliede & Spaarnwoude. Gevoetbald bij SFC Spaarndam en SV Spaarnwoude, tot een onhandige landing op het veld een verdere carrière in de voetbalsport geen optie meer was.

Na 5 jaar in de Inlaagpolder te hebben gewoond, zijn Yolanda en ik in 1980 in het dorp komen wonen (Kuijperstraat). Inmiddels lid geworden van de Bridgevereniging Spaarndam en… ik mag graag wat langere (en avontuurlijke) motortrips binnen Europa maken, samen met mijn vaste motormaat uit St. Michielsgestel (ook een MotoGuzzi-rijder).